Ακτινοδιαγνωστική - Ακτινοθεραπεία - Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου Ακτινοδιαγνωστική - Ακτινοθεραπεία - Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου


Ακτινοδιαγνωστική - Ακτινοθεραπεία

Ακτινοδιαγνωστική - Ακτινοθεραπεία

Μάθε περισσότερα

Έναρξη Νέου Κύκλου Σπουδών Φεβρουάριος 2022

Υποβάλοντας τα στοιχεία σας, συμφωνείτε με τους όρους προστασίας προσωπικών δεδομένων

Ακτινοδιαγνωστική - Ακτινοθεραπεία - Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Επίπεδο

Πτυχίο

Γλώσσα

Ελληνική

Διάρκεια

4 χρόνια

Σχολή

Σχολή Θετικών Επιστημών

Έναρξη Μαθημάτων

Φεβρουάριος 2022

  • Το μοναδικό πρόγραμμα πανεπιστημιακού επιπέδου στην "Ακτινοδιαγνωστική-Ακτινοθεραπεία" το οποίο αναγνωρίστηκε από την Επιτροπή Αξιολόγησης Ιδιωτικών Πανεπιστημίων του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.
  • Η Κλινική Άσκηση και Πρακτική διεξάγεται σε ιδιωτικά και δημόσια διαγνωστικά κέντρα υπό την καθοδήγηση έμπειρων και άρτια καταρτισμένων εκπαιδευτών.
  • Οι απόφοιτοι αποκτούν αυτόματα δικαίωμα εγγραφής στο Συμβούλιο Εγγραφής Τεχνολόγων Ακτινολόγων και Ακτινοθεραπευτών Κύπρου για εξασφάλιση της δυνατότητας άμεσης εργδότησης.
  • Οι απόφοιτοι μπορούν να στελεχώσουν θέσεις σε δημόσια και ιδιωτικά ιατρικά κέντρα και εργαστήρια σε τμήματα όπως της κλασικής ακτινολογίας, μαστογραφίας, αξονικής και μαγνητικής τομογραφίας, πυρηνικής ιατρικής και ακτινοθεραπείας. Με την εφαρμογή του ΓεΣΥ, οι θέσεις εργοδότησης στα ακτινολογικά εργαστήρια και ακτινοθεραπευτικά κέντρα αναμένεται να αυξηθούν.
  • Οι απόφοιτοι μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών τόσο σε τομείς της ακτινοδιαγνωστικής όπως την εξειδικευμένη μαγνητική και αξονική τομογραφία, στη ψηφιακή απεικόνιση και τεχνολογία πυρηνικής ιατρικής αλλά και σε τομείς Ακτινοθεραπείας και Ογκολογίας όπως στο σχεδιασμό πλάνων ακτινοθεραπείας.
  • Γλώσσα διδασκαλίας είναι η Ελληνική.

Rated for Excellence
Five Stars Institution

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι μεταξύ των 72 κορυφαίων πανεπιστημίων του κόσμου που έχουν λάβει την ανώτατη διάκριση 5 αστέρια (Rated Excellent) για την συνολική του απόδοση (Overall Performance) στην αξιολόγηση του 2021 η οποία πραγματοποιήθηκε από τον διεθνή οργανισμό QS Top Universities (QS Stars University Ratings)


By the Numbers

students
φοιτητες
countries
εθνικοτητες
universities
+
αποφοιτοι
continents
%
Απασχολησιμοτητα