Επιλογή Σελίδας
Πτυχίο Εργοθεραπείας

Το πρώτο και μοναδικό πρόγραμμα εργοθεραπείας στην Κύπρο

Μάθε περισσότερα

Έναρξη νέου κύκλου σπουδών Οκτώβριος 2023

Επίπεδο
Πτυχίο (4 χρόνια)

Γλώσσα

Ελληνική

Μεθοδολογία

Συμβατικό

Έναρξη Μαθημάτων

Οκτώβριος 2023

  • Το πρόγραμμα προετοιμάζει τους φοιτητές για να είναι σε θέση να υποστηρίξουν τη διαδικασία αποκατάστασης μέσω αξιολόγησης και εφαρμογής της θεραπείας, συμβάλλοντας στην προώθηση της ανάπτυξης, της ανάκτησης ή της βιωσιμότητας των δεξιοτήτων διαβίωσης και εργασίας.
  • Οι φοιτητές εκπαιδεύονται σε υπερσύγχρονα εργαστήρια, ενώ συμμετέχουν σε κλινική εκπαίδευση από το πρώτο έτος του προγράμματος.
  • Εξαιρετικές προοπτικές απασχόλησης καθώς η ζήτηση για εργοθεραπευτές είναι πολύ υψηλή.
  • Απόφοιτοι μπορούν να κάνουν εγγραφή στο Συμβούλιο Επαγγελματιών Εργοθεραπευτών Κύπρου. Επιπρόσθετα, το πρόγραμμα πληροί τις προδιαγραφές για επαγγελματική κατοχύρωση όπως αυτές ορίζονται από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Εργοθεραπευτών (World Federation of Occupational Therapists)
  • Γλώσσα διδασκαλίας είναι η Ελληνική
  • Προοπτικές εργοδότησης σε νοσοκομεία και κλινικές, κέντρα κινητικής/σωματικής αποκατάστασης και κέντρα ψυχοκοινωνικής και επαγγελματικής αποκατάστασης, εκπαιδευτικά πλαίσια όπως νηπιαγωγεία, σχολεία, ειδικά σχολεία, κέντρα ημέρας παιδιών, εφήβων και ενηλίκων, κοινοτικά κέντρα, κέντρα για υπερήλικες, και πολυθεματικά θεραπευτικά κέντρα και ξενώνες

Το πρώτο και μοναδικό προπτυχιακό πρόγραμμα στην Εργοθεραπεία στην Κύπρο το οποίο προσφέρεται σε πανεπιστημιακό επίπεδο

 

RATED FOR EXCELLENCE

FIVE STARS INSTITUTION

 

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι μεταξύ των 72 κορυφαίων πανεπιστημίων του κόσμου που έχουν λάβει την ανώτατη διάκριση 5 αστέρια (Rated Excellent) για την συνολική του απόδοση (Overall Performance) στην αξιολόγηση του 2021 η οποία πραγματοποιήθηκε από τον διεθνή οργανισμό QS Top Universities (QS Stars University Ratings). Επιπλέον, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έλαβε πέντε αστέρια για τις επιδόσεις του στους τομείς της διδασκαλίας, της απασχολησιμότητας, της διεθνοποίησης, της στήριξης των φοιτητών, της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και για το πρόγραμμα Ιατρικής.

By the Numbers

ΦΟΙΤΗΤΕΣ

ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΕΣ

ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ

%

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΙΜΟΤΗΤΑ