Σπούδασε στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου Σπούδασε στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Μάθε περισσότερα

Έναρξη Νέου Κύκλου Σπουδών Φεβρουάριος 2022

Υποβάλοντας τα στοιχεία σας, συμφωνείτε με τους όρους προστασίας προσωπικών δεδομένων

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι ένα από τα πιο σημαντικά πανεπιστημιακά και ερευνητικά κέντρα της Νότιας Ευρώπης και έχει ταυτιστεί με την ποιοτική εκπαίδευση, την καινοτομία υψηλής τεχνολογίας, την διασύνδεση του με την βιομηχανία και την κοινωνία. Ανήκει στον διεθνή οργανισμό Galileo Global Education, τον μεγαλύτερο όμιλο πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στην Ευρώπη που λειτουργεί ένα δίκτυο 42 ιδρυμάτων σε 13 χώρες με πάνω από 110,000 φοιτητές.

Κατάταξη από Times Higher Education University Impact Rankings

QS

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου κατατάχθηκε, για δεύτερη συνεχή χρονιά, ανάμεσα στα 101+ καλύτερα πανεπιστήμια παγκοσμίως από τον διεθνή οργανισμό πανεπιστημιακών κατατάξεων τους Times Higher Education Impact Rankings 2020 στον τομέα της καινοτομίας, επιχειρηματικότητας και υποδομών.

Αξιολόγηση από QS Top Universities

QS

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι το πρώτο πανεπιστήμιο σε Κύπρο και Ελλάδα που είχε αξιολογηθεί από τον διεθνή οργανισμό αξιολόγησης QS TOP UNIVERSITIES (QS Stars) με τον υψηλότερο δείκτη «Πέντε Αστέρια» στους τομείς της διδασκαλίας, των εγκαταστάσεων, της κοινωνικής ευθύνης, της διεθνοποίησης, της απασχολησιμότητας και της στήριξης των φοιτητών.

Απόφοιτοι του EUC πρώτοι στις προτιμήσεις των εργοδοτών

Στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, η αναγνώριση της απασχολησιμότητας των αποφοίτων μας αποτελεί απτή απόδειξη ότι οι φοιτητές μας όχι μόνο είναι έτοιμοι για να ενταχθούν στην αγορά εργασίας αλλά και ότι είναι ψηλά στις προτιμήσεις των εργοδοτών. . Έρευνες καταδεικνύουν ότι 87% των αποφοίτων να έχουν βρει δουλειά στον τομέα τους σε διάστημα έξι μηνών από την αποφοίτηση τους. Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι το μοναδικό πανεπιστήμιο σε Κύπρο και Ελλάδα που είχει αξιολογηθεί από τον διεθνή οργανισμό αξιολόγησης QS TOP UNIVERSITIES (QS Stars) με τον υψηλότερο δείκτη «Πέντε Αστέρια» στον τομέα της Απασχολησιμότητας (Employability).

Ολοκληρωμένη Πανεπιστημιούπολη

Η σύγχρονη πανεπιστημιούπολη του EUC προσφέρει ότι χρειάζεται ένας φοιτητής για να έχει μια ολοκληρωμένη εμπειρία μάθησης. Το μοντέρνο campus αποτελείται από αίθουσες διδασκαλίας, αμφιθέατρα, εργαστήρια, και χώρους κοινωνικοποίησης όπως καφετέρια και γυμναστήριο. Ενώ σε απόσταση 5 λεπτών από την πανεπιστημιούπολη βρίσκονται οι ολοκαίνουργιες εστίες με μοντέρνα φοιτητικά διαμερίσματα και στούντιο.

Rated for Excellence
Five Stars Institution

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι μεταξύ των 72 κορυφαίων πανεπιστημίων του κόσμου που έχουν λάβει την ανώτατη διάκριση 5 αστέρια (Rated Excellent) για την συνολική του απόδοση (Overall Performance) στην αξιολόγηση του 2021 η οποία πραγματοποιήθηκε από τον διεθνή οργανισμό QS Top Universities (QS Stars University Ratings)


By the Numbers

students
φοιτητες
countries
εθνικοτητες
universities
+
αποφοιτοι
continents
%
Απασχολησιμοτητα